Відома українська телеведуча програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна", співведуча в ранковому шоу Анатолія Анатоліча Лілія Ребрик частенько радує своїх шанувальників яскравими фото з життя.

Однак цього разу обійшлося без подорожей і шикарних нарядів. Телеведуча розповіла про сімейний вечір і пиріг, який вдалося приготувати Лілії з донькою в той час, коли популярні соцмережі дали збій.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Лілії Ребрик в мережі Instagram.

Публікація Лілії Ребрик, скріншот: Instagram
Публікація Лілії Ребрик, скріншот: Instagram

"А в Instagram тільки і історій, що про.... збій соцмереж! Символічно, що Instagram накрився за два дні до свого народження - 6 жовтня. Як ви ставитеся до вчорашнього? Зрозуміли, що сильно залежні від соцмереж або навіть не помітили нічого? Ми, наприклад, робили вчора пиріг і нам було смачно! А ви?", - запитує у своїх шанувальників і друзів Лілія Ребрик.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Віддані шанувальники почали активно коментувати публікацію: "Не треба боятися втратити соцмережу, важливо не втратити себе в реальному житті", "Смачно виглядає ваш пиріг, то поділіться рецептом, будь ласка", "І я весь вечір готувала їсти", "Тільки сьогодні з соцмереж дізналася про якийсь збій!!! Дякувати дітям потрібно".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Також нагадаємо нашим читачам, що компанія Facebook, якій належить однойменна соціальна мережа, а також Instagram і додаток WhatsApp, підтвердила, що в роботі всіх трьох сервісів стався збій. Соцмережі були не доступні для десятків тисяч користувачів по всьому світу більше шести годин. Відновити їх роботу вдалося тільки в ніч на вівторок, 5 жовтня.

Раніше повідомляли, Юля проміняла Анатолія Анатоліча на картонного "чоловіка" - "Шик. Блиск. Краса".

Як повідомляв Знай.uа, Лілія Ребрик приголомшила поцілунком сестричок з жорстокістю: "Весь світ порву".

Знай.uа писав, Анатолій Анатоліч планує "втечу" від дружини і дітей: "Це робить життя кращим!".