Суддя проекту "Співають всі", популярний український блогер Олег Машуковський вирішив зробити своїй колезі Анасатсії Приходько пропозицію про зміну громадянства.

Вже через кілька тижнів стане відомо ім'я переможця грандіозного талант-шоу "Співають всі!" на каналі "Україна", який отримає грошовий приз у розмірі півмільйона гривень. Одним з претендентів на перемогу став учасник, який своїм виступом зміг настільки зворушити зіркове журі проекту, що навіть закляті вороги, співачка Анастасія Приходько і блогер Олег Машуковський помирилися і заговорили про союз.

Анастасія Приходько та Олег Машуковський, фото: Instagram
Анастасія Приходько та Олег Машуковський, фото: Instagram

Це сталося в шостому ефірі, коли на популярне шоу прибув чоловік з Ізраїлю Щломо Низин, і почав виконувати пісню про кохання. Всі так зворушилися, що почали танцювати парами. Олена Гребенюк з Амадором Лопесом, Тоня Матвієнко з Арсеном Мірзояном, а Наталія Могилевська зі Славою Дьоміним.

Анастасія Приходько також зворушилася, і тому, її друг-ворог Олег Машуковський запросив її на танець. Це стало справжнім сюрпризом як для співачки, так і для глядачів, адже ще кілька ефірів тому вони постійно лаялися під час ефіру, адже у них різні думки на певні речі.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Потім, мабуть, вони все обговорили, і тепер мило спілкуються навіть поза кадром.

"Я єврей. Ізраїльське громадянство не хочеш?" – поцікавитися Олег Машуковский у своєї партнерки. Після чого та вирішила уточнити: "А як?"

"Я ще не одружений", – відповів він, розсмішивши співачку.

Звичайно ж, що це був жарт, адже Анастасія Приходько зараз щаслива в шлюбі, і виховує трьох дітей. Наймолодший син, до слова, народився навесні цього року, він ще зовсім маленький, тому доводилося його брати на зйомки.

Раніше повідомляли, Настя Приходько з битою почала кидатися на людей після скандалу на "Співають всі"

Як повідомляв Знай.uа, Анастасія Приходько, Дзига та Лілія Ребрик висловилися про грудне годування на людях

Знай.uа писав, Анастасія Приходько на шоу" Співають всі " зчепилася з Оленою Філоновою.