Минуло вже два роки з того моменту, як фанати додивилися останній, восьмий сезон екранізації книг Джорджа Р.Р. Мартіна "Гра престолів".

Однак їм приготований ще один подарунок у вигляді приквелу основного сюжету, робота над яким почалася в жовтні 2019 року. Йдеться про спін-офф під назвою "Будинок дракона", який розповість про громадянську війну, що почалася задовго до подій з Дейенеріс Таргаріен і Джоном Сноу.

Дім дракона, Гра престолів, фото Alamy Live news
Дім дракона, Гра престолів, фото Alamy Live news

Творці проекту поділилися з публікою першим тизером. Прем'єра намічена на 2022 рік, хтось вказує 1 січня, як дату виходу першої серії. Історія торкнеться подій, що відбулися на вигаданому континенті Вестерос і описані в книзі"Полум'я і кров".

Відомо і те, що композитор Рамін Джаваді, який обслуговував саундтреком "Гру престолів" з 2011 року. Відомо і те, що німецький майстер писав музику у фільмах "Тихоокеанський рубіж", "Дракула" і "Варкрафт".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Дім дракона, Гра престолів, фото Alamy Live news
Дім дракона, Гра престолів, фото Alamy Live news

Тизер вже подивилися понад 800 тисяч разів, кількість лайків понад 60 тисяч.

"З нетерпінням чекаю перегляду цього шоу. Не з нетерпінням чекаю, коли всі знебарвлять волосся після перегляду цього шоу", "Сподіваюся, я не помру до того, як подивлюся це", "Залізний трон так схожий на те, що зображено в книгах! Я тут заради цього!", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, перші кадри зі зйомок "Будинку дракона" від творців "Гри престолів" і дата виходу приквела

Як повідомляв "Знай.ua", "Веном 2" скоро в Україні: головні особливості фільму і чи варто на нього йти

Знай.ua писав, Джейсон Момоа з "Дюни" перейшов на бік Джеймса Бонда: "Так радий, справжня честь"