Вдова відомого співака Михайла Круга, Ірина потішила численних фанатів новими розкішними кадрами.

Відома виконавиця шансону Ірина Круг має дуже багато шанувальників, тому зірка намагається тішити їх новими фото, відео або ж цікавими подробицями з особистого і професійного життя в своєму Instagram, де за нею стежить понад 400 тисяч чоловік.
Цього разу 45-річна Ірина Круг вирішила поділитися новим фото в розкішному образі. На оприлюдненому знімку співачка позує дивлячись убік, щоб надати собі більш загадкового вигляду.

Фото зі сторінки Ірини Круг
Фото зі сторінки Ірини Круг

Зірка одягла елегантну сукню пісочного кольору з чорним пояском. Воно вдало відкрило декольте співачки і підкреслило її тонку талію. Щоб образ виглядав більш завершеним вона одягла чорні туфлі на високих підборах.
Користувачам мережі припало до душі нове фото співачки, тому вони почали залишати для неї десятки компліментів в коментарях.

"Чудова жінка!", "Шикарна жінка 🔥", " Ірина Вікторівна ви, як завжди, прекрасні! 😍 ❤ ️ 🔥 ", "Обожнюю Вас. А після пісні про маму, так ще більше вас обожнюю", " Хороша !!!", "Чудова дівчина! 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥Обожнюємо і любимо😍", " чудово!!!!! Ви диво, найкраща з кращих!!!",- зазначили користувачі Мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадавши, що Ірина Білик нагадала, яким був Кузьма Скрябін на честь його 53-річчя: "Гуляли б сьогодні"

Раніше Знай писав, повна протилежність Ані Лорак: протеже Святослава Вакарчука Христина Соловій зізналася, чому ніколи не співатиме російською

Також Знай повідомляв, Ірина Сопонару з "жіночого кварталу" показала мрію кожної дівчинки: "Все таке рожеве"