8 жовтня 2021 року в українських кінотеатрах з'явиться "Веном 2", який продовжить історію журналіста-невдахи, роль якого взяв на себе чудовий Том Харді.

Кінокомпанія Sony активніше і активніше включається в гонку кіновсесвіту за коміксами. Глядачі вже побачили першого "Венома" і два з трьох фільмів про "Людину-павука". На порозі закінчення трилогії про доброзичливого сусіда з Нью-Йорка, а ще "Морбіус" з Джаредом Лето.

Том Харді, скріншот: Youtube
Том Харді, скріншот: Youtube

Про другий фільм відомо не так, щоб багато, але достатньо інформації. Трейлери показали, що між Едді Броком і симбіотом продовжиться з'ясування відносин. Однак і те, що" Веном " стане батьком, бо журналіста у в'язниці вкусить маніяк-психопат Клетус Кеседі (Вуді Харрельсон) і перетвориться на Карнажа. Метою головного антагоніста буде спроба посіяти на Землі анархію.

Критики відзначають шикарну сцену "народження" Карнажа, яка перевернула "Венома 2" на кілька хвилин в жанр жахів. Однак фільму це, за відчуттями деяких, не сильно допомогло. Картина стала набагато легше і простіше, їй урізали хронометраж, щоб глядачеві не ставало нудно.

Том Гарді, актор, фото: Instagram зірки
Том Гарді, актор, фото: Instagram зірки

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Веном перестав бути чимось страшним, ставши підлітком з бунтівним характером. Хтось каже, що графіка в другому "Веномі" стала слабшою. А хтось навпаки заявляє, що її допрацювали. Тим, хто піде на цей фільм вперше, рекомендують занизити очікування і все ж сходити в кінотеатри. І обов'язково дочекатися сцени після титрів, щоб побачити щось несподіване в майбутньому цього персонажа.

Нагадаємо, любовний трикутник "Емілі в Парижі": чим закінчиться історія авантюристки з Чикаго Емілі Купер

Як повідомляв "Знай.ua", зірка серіалу "Зачаровані" Шеннен Доерті бореться з раком 4-ої стадії: "Люди списуються з рахунків"

Знай.ua писав, "Гра в кальмара": важка доля головного антигероя Хо Сон-тхе, від безробіття до проблем з алкоголем