Ані Лорак показала, як проводить вільний час. Відповідне відео з'явилося на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Українська виконавиця на даний момент живе в Росії з дочкою. Проте вона періодично радоує своїх шанувальників різними композиціями, кліпами і концертами. У жінки велика фан-база з різних країн світу, зокрема на Instagram-сторінку підписано 7 мільйонів чоловік.

Як відомо, нещодавно колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджіоглу, з яким вона розлучилася в 2019 році, зробив пропозицію своїй дівчині. Як не дивно, вона теж виявилася Українка-візажист Лілія.Новоспечена наречена працює візажистом, але що найцікавіше, дуже схожа на знамениту артистку. Однак різниця у віці між жінками становить 20 років.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

5 жовтня Ані Лорак опублікувала відеозапис в сторіз, на якому показала, як проводить вечірній час. Дівчина відпочиває в розважальному закладі разом зі своїм братом Андрієм Перепічкою. На задньому тлі можна побачити прекрасні апартаменти.

Раніше повідомляли, лайфхаки від Ірини Федишин, Як швидко зібрати дітей до школи: що в портфелі У синів співачки.

Як повідомляв Знай.uа, "Я проти, коли з язиком": Анатолій Анатоліч, Злата Огневич і Тоня Матвієнко розповіли про прояв любові на публіці.

Знай.uа писав, Ольга Сумська встановила небувалий рекорд з чоловіком: більше зміг тільки Зібров. Українська співачка вирішила здивувати своїх шанувальників.