24-річний популярний український виконавець Melovin не надто часто, проте іноді все ж радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 230 тисяч осіб.

Скоро відбудеться шостий прямий ефір "Танців з зірками" - у неділю, 10 жовтня 2021 року. Поступово з'являється інформація про те, що ж чекає телеглядачів в новому випуску. Зовсім недавно повідомили, що темою буде вечір кумирів. Учасники повинні будуть розповісти "історію" про людей, які виступають для них натхненням і мотиватором.

Melovin, скріншот: Youtube
Melovin, скріншот: Youtube

"Melovin точно покаже, щось пов'язано з Леді Гагою", "Ну, Леді Гага вже зайнята точно😂 🤘", "З року в рік одне і те ж, зробіть щось нове", - пишуть користувачі під цією новиною.
А ось Melovin тим часом виклав в Stories коротеньке, мовчазне відео, на якому постає в образі Круелли з минулого ефіру. Він курить сигарету і спочатку показаний зі спини. Як відомо, хлопець з Єлизаветою Русиною пройшов далі.

Melovin, скріншот: Instagram Stories
Melovin, скріншот: Instagram Stories

Melovin, скріншот: Instagram Stories
Melovin, скріншот: Instagram Stories

"Ви шикарні обидва (або обидві) 👏 🔥 нехай танцюристи обговорюють техніку і рухи скільки завгодно, глядачам набагато цікавіше спостерігати, як ви перевтілюєтеся і відіграєте свої ролі. І в цьому вам немає рівних! Твій образ в цьому танці це щось!", - пише один з користувачів в коментарях.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, Lida Lee показала на паркеті "Танців з зірками" свою сутність: ось вона, справжня сімейка Адамсів

Як повідомляв "Знай.ua", Катерина Кухар затьмарила Melovin образом Круелли на "Танцях з зірками": "Дешева підробка"

Знай.ua писав, Melovin зняв штани заради Лізи Русиної з "Танці з зірками", а там таке...