У Німеччині люди організували гучну вечірку під час пандемії за допомогою дерев'яних барикад, які забезпечили дотримання фізичної дистанції.

У Telegram-каналі "Україна в шоці" опублікували кумедне відео з однієї з вечірок у невеликому місті Люнебурзі, у північній Німеччині. На кадрах веселі місцеві жителі запалюють під відому пісню поп-виконавця Mickie Krause.

Як відомо, такі масові заходи заборонені в багатьох країнах і особливо контролюються під час пандемії вірусу. Німці знайшли вихід - вони забарикадувалися невеликими дерев'яними парканами. Такі "обмежувачі" дозволяють людям залишатися в своїх дружних компаніях, не порушуючи фізичну дистанцію і нікому не заважаючи. На відео люди насолоджуються музикою і танцюють, а охорона стежить за порядком між рядами в залі.

"Туса в стійлі. Так виглядає антиковідна вечірка в Німеччині ", - написали в Telegram-каналі "Україна в шоці".

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Не всі залишилися в захваті від такої вечірки. Користувачі соцмережі активно прокоментували відео і не соромилися у виразах.

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Нагадаємо, Оля Полякова перетворилася на персонажа з "П'ятого елемента", Дзідзьо замість Брюса Вілліса: "Олька-руберойд"

Як повідомляв Знай.uа, Марічка Падалко "втекла" від дітей, щоб побути наодинці з красунчиком: "Життя може бути цікавим"

Також портал Знай.uа писав, як Лілія Ребрик, Потап і Настя Каменських пережили збій в Instagram: можуть з'явиться діти