Зовсім скоро відбудеться прем'єра другого сезону найзірковішого і загадкового шоу "Маска", який обіцяє бути ще більш цікавим і інтригуючим. Глядачі побачать 20 абсолютно нових героїв, які зроблять все можливе, щоб їх особистості якомога довше залишилися в секреті.

На офіційній сторінці шоу в Instagram шанувальників активно готують до нового сезону, показуючи дивовижні образи для зіркових учасників, над якими працюють вправні і талановиті майстри.

Цього разу глядачам продемонстрували костюм галактичного тигра з білосніжного хутра, що ховається під синім латексним плащем з великим коміром. На опублікованому відео можна побачити попередній ескіз неймовірного образу, на створення якого пішло 25 метрів тканини, а висота його досягає 2,20 метрів. А створила вражаючого звіра українська художниця по костюмах і дизайнер Леся Патока. За її словами, саме цей костюм тигра є найспекотнішим в новому сезоні.

"Костюм від якого неможливо відірвати погляду 😍Як думаєте, хто може приховуватись під цією маскою?" - написали в публікації.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Раніше ми писали про те, що Оля Полякова перетворилася на персонажа з "П'ятого елемента", Дзідзьо замість Брюса Вілліса: "Олька-руберойд"

Нагадаємо, на шоу "Маска" з'явиться унікальний персонаж: малювався за ескізом 8-річної дитини

Як повідомляв Знай.uа, Юлія Саніна з "The Hardkiss" показала ідеальну фігуру на "Маскарад": "Гідна сольного шоу"

Також портал Знай.uа писав, що розлучений Дзідзьо пошкодував про "Камасутру" з блондинкою: "Я злий"