Відома українська письменниця, співачка і автор пісень Ірена Карпа показала себе у всій красі на нових фото в соцмережі Instagram.

На фото, зробленому в студії, коропа в атласному халаті золотого кольору позує, виставивши майже голі груди. Соски вона сховала за блискучими наклейками.

Під знімками вона поділилася коротким уривком свого нового твору, який позначила, як «літературну прокрастинацію».

"Заходить? ХЗ, опублікую чи повну версію, а так ви побачили", - зазначила вона.

«…Інколи хочеться просто почати чистий новий лист. Нічого не було до, нічого не буде після. Тільки тут і тепер. Легкий приємний біль невиспаного тіла, як буває тоді, коли багато сексу на ніч, кілька годин нетривкого адреналінного сну, а відтак знову секс о шостій ранку, за годину до ненависного будильника. Ти нюхаєш подушку, просякнуту його потом. Намагаєшся вловити запах..», - почала вона свою розповідь і продовжила в серії слайдів, перемежовуючи їх власними знімками.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Скрін, Instagram Карпа
Скрін, Instagram Карпа

Скрін, Instagram Карпа
Скрін, Instagram Карпа

Скрін, Instagram Карпа
Скрін, Instagram Карпа

Скрін, Instagram Карпа
Скрін, Instagram Карпа

Скрін, Instagram Карпа
Скрін, Instagram Карпа

Скрін, Instagram Карпа
Скрін, Instagram Карпа

В оповіданні про куртизанку відверто описуються її думки і переживання в ліжку з черговим клієнтом.

Шанувальники творчості Карпи оцінили її творіння по достоїнству, і попросили «добавки».

"Боже, це агонь з агнів", - коментує популярна блогерка real_mama.

"Якщо ви хотіли, щоб ми змогли прочитати текст, то вибрали не те фото. Це розкішно", "Приємно дивитися на справжню натуральну красу!!!", "Як красиво про коханця. Знайома. До мурашок. Приємно читати. Затягує", - захоплюються в коментарях шанувальники письменниці і матері трьох дітей.

Нагадаємо, що Ірена Карпа в образі Клеопатри знялася без білизни з чоловіком-іноземцем:"як в 20 років". Ірена Карпа поділилася особистим досвідом

Як повідомляв " Знай.ua", Ірена Карпа розібралася, навіщо жінкам-воїнам ЗСУ підбори: "тільки в якості зброї...". У Львові Ірену розбудив каблучний парад, прийшов час їй висловитися

Знай.ua писав, #Яжемать: Карпа назвала головні помилки українок у вихованні дітей. На думку Ірени секрет полягає в тому, щоб відвести дитину подалі від припадкової матері.