Відомий український артист, Андрій Данилко, який більше всім відомий як Вєрка Сердючка, вирішив розкрити свою таємницю, яка не дає спокою глядачам. Чому чоловік не знімає чорну маску.

Зірковий детектив грандіозного шоу "Маска", прем'єра другого сезону якого відбудеться 23 жовтня о 21:00 на каналі "Україна", Андрій Данилко відповів на найпопулярніші запитання глядачів проекту.

Андрій Данилко, скріншот із відео
Андрій Данилко, скріншот із відео

Артист розповідає, що він як ніхто серйозно підходить до ролі детектива, і в першому сезоні шоу намагався вгадати якомога більше колег під масками. Однак, не всі оцінили його проникливість, і почали лаяти Андрія Данилка в коментарях, мовляв він відразу багатьох вгадує.

"Мене лаяли, що в минулому сезоні я відразу вгадав дві маски і їм було нецікаво дивитися. Тому я вирішив - якщо цього разу когось вгадаю, то напишу собі на руці і буду сидіти - мовчати, щоб усім було цікаво" - розповідає артист журналістам телеканалу "Україна".

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Андрій Данилко, instagram.com/maskaukrainetv/
Андрій Данилко, instagram.com/maskaukrainetv/

Далі прозвучало ще одне питання, яке досить популярне серед глядачів. Чому він сидить в кріслі детектива постійно в масці, і не знімає її. Чоловік щиро не розуміє, чому всім це не дає спокою.

Андрій Данилко, фото: прес-служба
Андрій Данилко, фото: прес-служба

"Програма називається як? "Маска". Які ще питання?"- відрізав зірковий детектив гіпершоу "Маска".

Нагадаємо, Андрій Данилко разом з Олею Поляковою, NK/Настею Каменських, Олегом Винником і DZIDZIO буде розгадувати знаменитостей під масками.

Нагадаємо, Влад Яма показав українцям свої помідори під Вєрку Сердючку

Як повідомляв Знай.ua, переможці Євробачення ABBA повернуться в музику через 40 років: фанатів чекають 5 нових пісень і шоу.

Також, Андрія Данилка помітили в Росії, але Вєрка Сердючка все заперечує