Популярна українська співачка Настя Каменських, яка виступає з сольною програмою NK, схоже, вже встигла відійти від райського курорту, на якому відпочивала з законним чоловіком Олексієм Потапенком (Потап). Там, в теплих краях, Настя позувала в шикарних купальниках і навіть підставляла п'яту точку під долоню чоловіка.

Однак в Україні вже справжня осінь і не до купальників, зараз же Настя позує в шкіряному вбранні, і заявила, що прийшов робочий час, розписаний по хвилинах.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Насті Каменських в мережі Instagram.

Публікація Насті Каменських, скріншот: Instagram
Публікація Насті Каменських, скріншот: Instagram

"Ранок починається зі зйомок. Обожнюю такі насичені дні, коли робота кипить і розписана буквально кожна хвилинка! Адже ми для вас готуємо дещо дуже круте і неймовірно захоплююче. Є припущення, що саме?", - запитала співачка у своїх шанувальників.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

На свіжих фото можна помітити, що Настя дійсно зайнята важливими справами, вона в чорній шкіряній курточці, чорних обтягуючих штанях, а також в чорних шкіряних чобітках позувала для камери фотографа. Всю цю картинку знято на фоні робочого трейлера, де у Насті, швидше за все гримерка і особистий рухомий простір.

Віддані шанувальники почали активно лайкати фотографії і ділитися своїми здогадки. Є думки, що Настя знімається в рекламі, а також шанувальники думають, що артистка вже відпочиває після зйомок кліпу.

Раніше повідомляли, Melovin, Настя Каменських і Сніжана Бабкіна згадали найстрашніші моменти в житті: "Відчуваю, зараз помру".

Як повідомляв Знай.uа, Настя Каменських, Тоня Матвієнко і Павло Зібров про сварки в родині: покупки дорогих авто, відходи з дому і таємні поїздки.

Знай.uа писав, Потап розповів Каменських, Астаф'євій і Брежнєвій скільки коштують їхні приватні послуги: "Можна ніч, вони ж ще й співають".