Відома українська співачка Альоша вирішила поділитися з шанувальниками новим, незвичайним фото. Артистка залізла на високу драбину в міні сукні заради особливого кадру.

Новий кадр з'явився на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно там з'являються не тільки особисті кадри, а й фотографії з сім'єю. Також, за допомогою цієї платформи вона просуває свою творчість.

Alyosha, фото: Instagram
Alyosha, фото: Instagram

На новому кадрі дівчина залізла на високих шпильках на драбину, і обома руками трималася. При цьому, співачка не забувала позувати і зберігала спокій - мабуть, її не злякаєш.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

В якості вбрання вона вибрала дуже коротке плаття синього кольору, яке підкреслює її струнку фігуру. Незважаючи на те, що вона тричі вже мама, їй вдалося швидко прийти у форму.

"У величі космічного простору існують і наші з вами великі бажання і почуття! Добре, коли тебе підтримують вірою і любов'ю, тоді з'являються крила і досягати виконання бажань легше! А буває, що плетешся одна і та драбина, і ті сходи такі високі, важкі ... але дорога є завжди! Не зупиняйтеся, коли важко. Тому, те, чого ви досягаєте на самоті-пізнання себе, а значить і Всесвіту! Гармонії зі світом і світла в душі! ❤ ️ ❤ ️ ❤ ️ "- йдеться в повідомленні під постом.

Публікація Alyosha: Instagram
Публікація Alyosha: Instagram

Мотивуюча промова від артистки, яка закликала шанувальників ніколи не здаватися, і завжди йти до кінця своєї мети.

Нагадаємо, що дружина Тараса Тополі Alyosha в кокетливому купальнику виявилася одна на пляжі: "навіть не пробуйте"

Як повідомляв портал Знай, Тарас Тополя показав Екстрим в гостях у тещі

Раніше Знай писав, що багатодітна Аlyosha зробила гучне зізнання після карантину