Популярна українська співачка, яка свого часу була в політичних рядах "головного радикала країни" Олега Ляшка Злата Огнєвіч продовжує радувати своїх шанувальників і джентльменів з проєкту "Холостячка" яскравими кадрами. Цього разу Злата бубквально показала, чим багата. Співачка для нового кліпу прогулялася напівоголеною нічним Києвом.

Справа в тому, що Злата опублікувала невеликий тизер до нового кліпу на свою композицію "Клинок". Тепер фанати, побачивши навіть попу Злати, гадають, що ж можна буде побачити в кліпі.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Злати Огнєвіч в мережі Instagram.

"Просто перший ти мені клинок встромив... вже в п'ятницю прем'єра на всіх цифрових майданчиках! Шалено хвилююче", - підписала публікацію Злата Огневич.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Пропонуємо нашим читачам самим подивитися невелике відео, а також на ті кадри, які нам вдалося зловити. Вони дійсно спекотні, і багато хто може навіть подумати про стан здоров'я співачки, адже відео знімалося нещодавно, а в такому вигляді гуляти українською столицею в одному легкому пальто і нижній білизні дуже розкуто і ризиковано - застуда завжди поруч.

Кадр з відео Злати Огнєвіч, скріншот: Instagram
Кадр з відео Злати Огнєвіч, скріншот: Instagram

Кадр з відео Злати Огнєвіч, скріншот: Instagram
Кадр з відео Злати Огнєвіч, скріншот: Instagram

Шанувальники відразу ж почали активно "лайкати" відео, а так само залишати коментарі з компліментами і нотками нерозуміння. Все, як завжди, чоловікам все подобається, а ось жінки розчаровані, що Злата показала "принади".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, Арсен Мірзоян відірвався в машині з красенем: поки Тоня Матвієнко знімала.

Як повідомляв Знай.uа, Григорій Решетник заткнув за пояс всіх залицяльників" Холостячки " Злати Огнєвіч: справжній Джеймс Бонд.

Знай.uа писав, мачо в погонах прийшов на шоу "Холостячка", щоб підкорити Злату Огнєвіч: такий і заарештувати може.