Відома українська тренерка, наставниця на шоу "Зважені та щасливі", а також колишня дружина боксера В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська розповіла, в чому краса жінок.

Новий пост вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина дає поради шанувальникам по тренуваннях, а також по здоровому харчуванню.

Цього ж разу вона заговорила про глибші речі. У чому ж краса жінок. Марина Боржемська опублікувала добірку цитат про прекрасне поле, які вона давно зберегла в замітки. Знахідка приємно здивувала спортсменку, тому вирішила поділитися цими цитатами в новому пості.

Скрін, Instagram Боржемська
Скрін, Instagram Боржемська

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

◾️Краса жінки не в одязі, фігурі або зачісці. Вона - в блиску очей. Адже очі - це ворота в серце, де живе любов. Одрі Хепберн

❤️Найкраща дуга на тілі жінки - її посмішка. Боб Марлі

️ ️ Щоб завоювати жінку-потрібне терпіння, щоб утримати-увагу, щоб втратити-байдужість. Ніколи не грайте з жінкою: ви ж не знаєте, а раптом, вона грає краще вас. Не знаю, хто автор…

❤️Деяким жінкам досить один раз пройти по вулиці, щоб залишитися в пам'яті чоловіка назавжди. Редьярд Кіплінг

Скрін, Instagram Боржемська
Скрін, Instagram Боржемська

До слова, фотографія, яка була підібрана під пост, варта окремої уваги. Там Марина Боржемська притулилася до стіни будинку, і позує в камеру.

Марина Боржемская, фото: Instagram
Марина Боржемская, фото: Instagram

Наряд по-справжньому осінній, що надає йому атмосферності - білий в'язаний светр і сині джинси. Досить просто, але тим не менш неймовірно стильно.

Нагадавши, Марина Боржемська зізналася, як не впала духом після розлучення з В'ячеславом Узєлковим

Як повідомляв портал Знай.ua, Марина Боржемська назвала топ-5 продуктів для боротьби із зайвою вагою

Також Знай.ua писав, "Прес горітиме": Марина Боржемська допомогла українкам пережити осінь з підтягнутими формами.