Настя Каменських відкрила вакансію на посаду PR-менеджера. Про це вона розповіла на офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська співачка Настя Каменських дуже активна в соціальній мережі. На цей час на її Instagram підписано 5,3 мільйона чоловік, які активно стежать за подробицями її творчості та особистого життя.

6 жовтня дівчина опублікувала пост, в якому розповіла про те, що відкриває посаду на вакансію PR-менеджера в свою компанію NICE2CU. Працівник потрібен в промо-відділ даної компанії.

Друзі, у нас гаряча вакансія в мою компанію NICE2CU. Мої chief executive team @ilona_ku і @upintothesky в пошуку PR-менеджера в наш промо-відділ🔥
, - повідомила вона.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Крім цього українська співачка зазначила, що цінує в людях порядність, відповідальність за результат, силу духу.

Для мене дуже важлива команда. Люди, з якими я працюю і дружу кожен день! З ким у нас мільйон робочих чатів і сотні годин брейнштормів! З ким ми щодня створюємо круті проекти, масштабні постановки, знімаємо кліпи, які збирають мільйони переглядів
, - зазначила вона.

Раніше повідомляли, лайфхаки від Ірини Федишин, Як швидко зібрати дітей до школи: що в портфелі У синів співачки.

Як повідомляв Знай.uа, "Я проти, коли з язиком": Анатолій Анатоліч, Злата Огневич і Тоня Матвієнко розповіли про прояв любові на публіці.

Знай.uа писав, Ольга Сумська встановила небувалий рекорд з чоловіком: більше зміг тільки Зібров. Українська співачка вирішила здивувати своїх шанувальників.