Наталя Корольова показала свого красеня-сина. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Наташа Корольова-48-річна співачка, яка активно веде сторінку в соціальній мережі Instagram. На неї підписано 1,4 мільйона осіб. Вона частенько радує шанувальників всілякими фото і відео, а також новинами щодо її творчих планів.

6 жовтня дівчина опублікувала пост, в якому показала свого дев'ятнадцятирічного сина Архипа Глушка. Мама постала в червоному пальто, штанях і капелюсі. Її син також був одягнений в червоний одяг, зокрема бандану, штани і кеди.

# Осінь колір настрою #червоний !!! #мама #синочок #сім'я #любов # музтв фото @dasher_tsiurko
, - повідомляє Королева.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"
Показати ще

Фолловери активно почали коментувати даний пост. Багато розкритикували вигляд Наташі Корольової.

Цирк поїхав, клоуни залишилися😂"; "а він точно від Тарзана більше на японця або китайця схожий"; " Люди в червоному - ви прекрасні🔥❤️"; "колгосп"; " Здоров'я і щастя мамі і синові!🔥 "; "Шикарний образ🔥
, - зазначають вони.

Раніше повідомляли, лайфхаки від Ірини Федишин, Як швидко зібрати дітей до школи: що в портфелі У синів співачки.

Як повідомляв Знай.uа, "Я проти, коли з язиком": Анатолій Анатоліч, Злата Огневич і Тоня Матвієнко розповіли про прояв любові на публіці.

Знай.uа писав, Ольга Сумська встановила небувалий рекорд з чоловіком: більше зміг тільки Зібров. Українська співачка вирішила здивувати своїх шанувальників.