Олександр Зінченко відвідав домашню гру Манчестер Юнайтед разом Хабібом Нурмагомедовим. Відповідний пост з'явився на Instagram-сторінці українського футболіста.

Відомий український футболіст 24-річний український гравець "Манчестер Сіті" і національної збірної Олександр Зінченко активно веде свої соціальні мережі. У нього величезна міжнародна армія фанатів в 1,4 мільйона чоловік, які намагаються активно "лайкати" і коментувати його фото.

6 жовтня український футболіст опублікував фотографію разом з колишнім чемпіоном UFC Хабібом Нурмагомедовим. З ним вони разом відвідали матч на стадіоні "Олд Траффорд".

і все ще легенда UFC. Приємно було подивитися гру і поспілкуватися з вами 🤜 🏼 🤛 🏼 @khabib_nurmagomedov
, - повідомив він.

Однак даний знімок викликав нерозуміння як деяких англійських фанатів, так і деяких українських. Зокрема, фанати Манчестер Сіті дивувалися, чому Зінченко ходить на гру своїх прямих конкурентів з одного міста, а хтось дорікнув йому за компанію з Нурмагомедовим.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Коли фотка з Кадировим?"; "Олександр, якого біса?"; "Це зрада чи перемога?"; "Чому ти на Олд Траффорд?
, - повідомляють вони.

Раніше повідомляли, Ліга чемпіонів починається: "Динамо "з Циганковим проти" Бенфіки " з Яремчуком, 14 вересня.

Як повідомляв Знай.иа, Динамо-Металіст 1925: повернення Бущана, і Шапаренка на лавці після дебютного голу проти Франції.

Знай.иа писав, зірка" Шахтаря "Тарас Степаненко похвалився сталевими м'язами, як у боксера: "до перемоги".