Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут, відома за проектом "Ревізор" розповіла, що стає цікавою для себе тільки у моменти невдач.
Оля Фреймут має багатотисячну армію шанувальників, тому намагається часто тішити їх новими світлинами, відео, чи просто цікавими новинами з особистого та творчого життя у своєму Instagram, де за нею стежить 670 тисяч осіб.
Цього разу Оля Фреймут опублікувала вишукану світлину та розповіла трішки про себе. На фото телеведуча позує тримаючи у руках білу троянду. Фреймут обрала досить стриманий образ, вона одягла білу сорочку та чорну спідницю.

Фото зі сторінки Ольги Фреймут
Фото зі сторінки Ольги Фреймут

До того ж зірка вирішила поговорити про свої невдачі та падіння. Вона зізнадася, що тільки у такий період може бути цікавою для себе.

"Я собі стаю цікава у моменти падінь. Спостерігаю, як за героїнею кінострічки, - виживу, не виживу. А коли все закінчується благополучно, дивуюся: "як тобі вдалося?". В екстрених ситуаціях очі не закочую, а стаю спокійною і шукаю творче вирішення проблеми. Після падінь, як після темряви, настає світанок. Коли чернетка списана і зім'ята, і з'являється можливість переписати день", - зазначила вона.

Нагадаємо, що Оля Фреймут різко заговорила про інтимні речі: "Навіщо імітувати?". Телеведуча знову навчає українців правилам етикету

Як повідомляв Знай.uа, Ольга Фреймут видала, якою була в 18 років, "Ревізора" не впізнати: "Працювала офіціанткою"

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що Ольга Фреймут навчила українців етикету при парковці: "Купити шоколадку або води"