Український телеведучий популярних проектів "Україна має талант", "Холостяк" і "Холостячка" Григорій Решетник часто ділиться різними публікаціями з новинами про насичене життя зі аудиторією в соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 500 тисяч людей.

Григорій розмістив у своїй стрічці нову кумедну фотографію, на якій він показав достаток яскравих емоцій. На обличчі телеведучого можна розгледіти божевільну паніку, захват або крайнє здивування, і навіть якийсь гнів під назвою - "моя точка кипіння", простежується на опублікованому знімку.

У підписі до фото Григорій не залишив ніяких підказок або зачіпок, які могли б допомогти дізнатися причину такої емоції. Телеведучому вдалося лише ще більше заплутати шанувальників, які і так вже вкрай стурбовані.

"Що?Як думаєте, Що?" - написав Григорій.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Користувачі соцмережі стривожилися не на жарт, а зі змістовності нової публікації шанувальники змогли зрозуміти лише одне - Григорій Решетник вміє заінтригувати публіку. Але, фанати все ж намагалися вгадати причину такого раптового емоціювання артиста.

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Нагадаємо, Григорій Решетник заткнув за пояс всіх залицяльників "Холостячки" Злати Огнєвіч: справжній Джеймс Бонд

Як повідомляв Знай.uа, "Холостяк" Михайло Заливако наставив роги Григорію Решетнику

Також портал Знай.uа писав, що Григорій Решетник показав, чим його дружина краще "Холостячки" Злати Огнєвіч: "Коли я вдома..."