Ольга Полякова вирішила зробити ремонт за свої гроші в будинку. Відповідне відео з'явилося на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Як відомо, з квартирою Ольги Полякової в Печерському районі столиці стався конфуз. Протягом декількох років у будинку співачки текла дах, а комунальники не звертали увагу на її проблему.

Полякова повідомляла, що навесні минулого ремонту вона зробила дорогий ремонт, проте під час дощів весь труди пішов нанівець. У підсумку на скарги Полякової представники комунального підприємства не тільки не звертали, але і в якийсь момент просто перестали брати трубку. Обурені сторізи української співачки не дали нічого.

У підсумку знаменитість опублікувала ряд відеозаписів в сторіз, на якому можна побачити, що Полякова вирішила ситуацію взяти в свої руки і зробити ремонт даху за свій рахунок. На гроші співачки ремонтується дах відразу трьом під'їздам будинку

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Любі мої. Ви знаєте, що це таке? Це кран, який нарешті лагодить мій дах. Подивіться на мою бідну квартиру. Зараз тут відбувається ремонт. Це мій дах, який цього року впав моїм дітям на голову
, - повідомила вона.

Раніше повідомляли, лайфхаки від Ірини Федишин, Як швидко зібрати дітей до школи: що в портфелі У синів співачки.

Як повідомляв Знай.иа, "Я проти, коли з язиком": Анатолій Анатоліч, Злата Огневич і Тоня Матвієнко розповіли про прояв любові на публіці.

Знай.иа писав, Ольга Сумська встановила небувалий рекорд з чоловіком: більше зміг тільки Зібров. Українська співачка вирішила здивувати своїх шанувальників.