Відомий український танцюрист, а також чоловік балерини Катерини Кухар, Олександр Стоянов розповів про скандали, які відбуваються в його родині.

Новий сюжет вийшов у програма "Зірковий шлях "на телеканалі "Україна", де регулярно розповідають самі незвичайні факти про зірок.

Цього разу артист балету повідав про скандали в їхній родині з Катериною Кухар.

Олександр Стоянов, фото з джерел
Олександр Стоянов, фото з джерел

Варто відзначити, що вперше закохався чоловік в 17 років, і вона зараз є примою в лондонському театрі. Зірки не зійшлися, так як в той період вона виявилася не готова до серйозних стосунків, а Олександр Стоянов не хотів чекати. Пара розлучилася.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У 19 він вперше зустрів Катю Кухар, яка на п'ять років його старша. У неї вже був син, і вона була заміжня. Молоді люди почали спілкуватися, стали кращими друзями, а сам чоловік став підтримкою для жінки, коли та розлучилася.

Ось, разом вони вже 12 років, і звичайно ж, не обходиться без якихось сварок і скандалів, адже вони обидва досить експресивні.

Кухар і Стоянов, фото Instagram
Кухар і Стоянов, фото Instagram

"Ми ж нормальна сім'я. У всіх є сварки. У нас така офігенна сварка була. Я їв яблуко, і я дивився фільм. Мені було лінь вставати і викидати, і я його акуратненько, лежачи, поклав на стіл. Тут заходить Катя, зупиняється, бачить це яблуко, і її це вибішує. Вона чистюля" - розповідає Олександр Стоянов.

Промовчати чоловік не зміг, і розмазав огризок по столу. Балерина теж не здалася, і цим Огризком помазала нові кросівки чоловіка.

В результаті цієї сварки, дві пари кросівок опинилися за вікном.

Катерина Кухар та Олександр Стоянов, фото Instagram
Катерина Кухар та Олександр Стоянов, фото Instagram

У підсумку все закінчилося добре, дівчина попросила прощення, і пара помирилася. Сваряться так не особливо часто, приблизно раз на півроку.

Нагадаємо, що Катерина Кухар відростила собі крильця

Як повідомляв Знай.ua, суддя "Танців з зірками" Катерина Кухар захотіла випити, щоб прийняти "біль"

Знай.ua писав, суддя "Танців з зірками" Катерина Кухар показала, хто зможе замінити її на паркеті