Легенда російського шансону, вдова співака Михайла Круга, Ірина Круг, приїхала в Україну з концертами. 6 жовтня відбувся виступ у Дніпрі, який, однак, пройшов під протести українських активістів. Відвідувачам концерту влаштували "коридор ганьби", розповіли у виданні «Вгороде».

Активісти нагадали присутнім, що Ірина Круг в 2016 році виступала в окупованому Криму, платить податки в казну Російської Федерації, а також занесена в базу "Миротворця".

На свій захист співачка заявляла, що концерт в Криму був скасований, тому туди вона так і не доїхала.

Фото: "Вгороде" концерт Ірини Круг
Фото: "Вгороде" концерт Ірини Круг

У поліції повідомили, що зверталися з Службу безпеки України для уточнення, чи є причини для заборони виступу Ірини Круг, але таких там не виявили.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

«Ми зверталися до Служби безпеки щодо роз'яснень про те, чи має право ця людина виступати в Україні. Ми отримали відповідь, що жодних заборон на виступ цієї зірки немає, - повідомив ТСН заступник начальника поліції Дніпропетровської області.

Наступним запланований концерт у Києві, а потім - в Одесі. У Дніпрі ціни на квитки стартували від 390 гривень, найдорожчі коштували майже дві тисячі гривень. Втім, їх ніхто так і не купив.

Нагадаємо, що Ірина Білик нагадала, яким був Кузьма Скрябін на честь його 53-річчя: "Гуляли б сьогодні"

Раніше Знай писав, повна протилежність Ані Лорак: протеже Святослава Вакарчука Христина Соловій зізналася, чому ніколи не співатиме російською

Також Знай повідомляв, Ірина Сопонару з "жіночого кварталу" показала мрію кожної дівчинки: "Все таке рожеве"