Стало відомо про те, що ведуча популярного розважального шоу "Орел і Решка" відвідала весілля шестирічної дитини. Все це сталося в Непалі, під час чергової подорожі.

Популярна ведуча тревел-шоу "Орел і Решка. Земляни", що кожні вихідні виходить на Новому каналі", Мішель Андраде відвідала Непал. Там їй пощастило побувати на незвичайному заході.

Справа в тому, що для звичайних людей традиції цього місця викликають шок, однак, тут це абсолютно нормально. Вони спалюють рідних на відкритих вогнищах, вірять, що Боги вселяються в людей, а також видають заміж зовсім маленьких дівчаток.

Мішель Андраде розповіла, що вона думає про цю подію.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

"Я прийшла на дуже незвичайне весілля, де наречена - шестирічна дівчинка. А наречений - Сонце! Справа в тому, що дівчаткам з місцевого народу неварі належить мати трьох чоловіків. Перший - це фрукт дерева баюл, другий - Сонце. І тільки третій - чоловік " - розповіла співачка.

Місцеві кажуть, що фрукт дерева-символ богині Вішну, а також син Шиви. Крім того, через те, що у плода тверда оболонка, місцеві жителі вірять, що це до "вічного шлюбу".

Причина дуже проста-весілля потрібна для того, щоб обхитрити стару традицію, згідно з якою, якщо вмирає чоловік, то дружина не повинна залишитися вдовою. Її за це можуть спалити на багатті.

Щоб цього уникнути, дівчаток видають заміж за сонце, і вона в такий спосіб ніколи не залишається одна.

Нагадаємо, що зірка "Орел і Решка" Мішель Андраде розсмішила купанням зі свинкою

Також, Мішель Андраде після розставання з Микитою Ломакіним вирушила до Азербайджану

Раніше повідомляли, що ведуча "Орел і Решка" Мішель Андраде вирушила на Кіпр заради мільйонера