Відома російська телеведуча, яка до подій 2014 року багато часу проводила в Києві, Катерина Варнава з'явилася на сцені в незвичайному образі. Навіщо на голові люстра.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, де регулярно радує шанувальників своєю діяльністю і атмосферними кадрами.

Цього разу Катерина Варнава розповіла про новий кабаре-шоу "Абсолютно Нага"💋, де телеведуча в головній ролі.

На опублікованому кадрі дівчина в досить незвичайному вбранні. Напівпрозорий комбінезон з червоними ланцюгами, а на голові люстра червоного кольору. Це промо до шоу, яке Катерина Варнава готувала кілька місяців.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Ну ось і все... треба було раніше відмовлятися, а зараз вже пізно! Буду чесна, для мене це шоу-можливість поговорити про роль жінки в сучасному світі і наскільки уявлення про цю роль вже застаріло. Ми відверто ризикнемо обговорити питання сексуальності і почуттів жінок, відкрито без сорому поглянемо красі в очі і спробуємо любов'ю до себе пробити стелю зашорених шовіністських поглядів" - йдеться в повідомленні.

На прем'єру прийшла величезна кількість знаменитостей, серед яких Філіп Кіркоров, Крістіна Орбакайте, Поліна Гагаріна та інші. Всі вони оцінили шоу жінки по достоїнству.

Театральним мистецтвом Катерина Варнава захопилася після того, як почала нові відносини з режисером Олександром Молочниковим. Чоловік надихає її пробувати себе в новому амплуа.

Нагадаємо, що "колишня" Притули покосилася після невдалої пластики?

Також, Катя Варнава з "Comedy Woman" попалася папараці з круглим животиком

Як повідомляв портал Знай.uа,Катерина Варнава тільки в халатику дала майстер-клас відвертих танців: нехай всі дивляться.