Солістка української групи Go_A, яка представляла Україну на Євробаченні цього року, Катя Павленко поділилася кумедними коментарями про їх виступ.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Facebook.

Номер Go_A на Євробаченні цього року викликав справжню бурю емоцій не тільки серед українців, а й серед європейських глядачів. Незвичайний формат і чистий український привнесли щось нове в пісенний конкурс, завдяки чому музикантам вдалося взяти 5 місце в загальному голосуванні і 2 - на глядацькому голосуванні.

Go_A / фото: Eurovision.tv
Go_A / фото: Eurovision.tv

Однак, не всі українці зрозуміли посил номера Go_A: хтось порахував виступ артистів шаманським обрядом, спрямований або на захист України від ворогів, або на залучення негативу. Саме такі коментарі з'явилися під відео з виступом Go_A, а солістка групи Катя Павленко висміяла їх у себе в Facebook.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Я дівчина проста. Можу борщу наварити а можу й ритуал організувать. Начувайтеся хейтери", - написала Катя Павленко.

У коментарях шанувальники підтримали українських музикантів, зазначивши, що у деяких людей в голові відбувається щось незрозуміле, через що вони і придумують собі різні теорії змови і пов'язують все з містикою.

Нагадаємо, що Руслана після тримфа Go_A на Євробаченні заговорила про переможців Maneskin: "до швидкої зустрічі!".

Як повідомляв портал Знай.uа, Сергій Притула розкрив таємниці закулісся з Go_A перед Євробаченням:"влаштували холодний душ".

Також Знай.uа писав, що учасники go_a дали інтерв'ю по прильоту в Україну після Євробачення.