Українська блогерка, засновниця і ведуча авторського проекту "Ходять чутки" на YouTube Раміна Есхакзай частенько радує шанувальників всілякими фотографіями або відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 265 тисяч осіб.

Зараз жінка поділилася з публікою дуже важливим інтерв'ю на тему трансплантації органів в Україні.

Раміна Есхакзай з нареченим, instagram.com/raminalalala
Раміна Есхакзай з нареченим, instagram.com/raminalalala

"Мене звуть Юля, і мені 2 роки тому зробили пересадку нирки. У День народження мені приходять аналізи, що у мене відмовили нирки. Я два дні спала без зупинки", - говорить одна з дівчат в інтерв'ю.

Після цього з'являється ще одна дівчина, яка чекає своєї пересадки вже два роки.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раміна Есхакзай, скріншот: Youtube
Раміна Есхакзай, скріншот: Youtube

"Ймовірність є, але дуже маленький відсоток, що так станеться. Але імунна система людини не передбачувана. Ми, звичайно ж, все перевіряємо, робимо Додаткові імунологічні дослідження і бувають такі випадки, що може бути відторгнення. Це, як правило, більше пов'язано з аутоімунними захворюваннями", - заявляє Віктор Торак, хірург-трансплантолог.

Після цього Раміна спілкується з людьми, у яких хтось із близьких помер після трансплантації, або ж не може стати в чергу на цей процес протягом тривалого часу.

Нагадаємо, колишня Козловського Раміна показала, як готується до весілля з новим нареченим: "Солодкі пірожочкі"

Як повідомляв "Знай.ua", так і не дочекався онуків: про що шкодує Віталій Козловський після загибелі батька, і що рятує в складні хвилини

Знай.ua писав, самотнього Віталія Козловського ощасливила ефектна брюнетка, Раміні варто повчитися: "На все життя"