Другий сезон найзагадковішого шоу "Маска" на телеканалі «Україна» обіцяє бути ще більш цікавим і інтригуючим. Глядачам покажуть абсолютно нові і ще більш приголомшливі образи, під якими будуть ховатися особистості зіркових учасників.

Ось-ось відбудеться прем'єра нового сезону гіпершоу, якого всі українці чекають з особливим нетерпінням. Глядачам вже розкрили кілька неймовірних образів, які кардинально відрізняються від першого сезону. Над кожним унікальним вбранням попрацювала команда майстерних і талановитих майстрів країни.

На офіційній сторінці шоу в соцмережі Instagram розмістили кумедне відео з бекстейджу попереднього сезону, який здобув блискучий успіх у публіки і запам'ятався надовго. На ролику можна побачити щирі емоції і дикий захват зоряних учасників від першої примірки костюмів. Нагадаємо, в минулому сезоні детективам вдалося розсекретити співачку Мішель Андраде в костюмі великого різнобарвного циклопа, а Олену Шоптенко впізнали в образі хитрої лисиці.

Раніше ми писали про те, що білий тигр увірветься на шоу "Маска": "Неможливо відірвати погляду"

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, Олег Винник "затягнув" Настю Каменських на сходи: "Любов, яку не купиш ні за які гроші"

Як повідомляв Знай.uа, Оля Полякова перетворилася на персонажа з "П'ятого елемента", Дзідзьо замість Брюса Вілліса: "Олька-руберойд"

Також портал Знай.uа писав, що Кличко, Монатік чи Потап? Українцям запропонували вгадати, хто став роботом у шоу "Маска"