42-річний Південнокорейський актор Кон Джі Чхоль, більш відомий під псевдонімом Кон Ю, частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 140 тисяч чоловік.

Чоловік знявся в безлічі картин, включаючи "Перше кафе "Принц", "Токкебі", "Суворе випробування", "Поїзд в Пусан" і "Секретний агент". Але зараз він несподівано з'явився, в якості запрошеного актора, в трилері "Гра в Кальмара" від Netflix, який вийшов ще 17 вересня.

Кон Ю, фото: Instagram
Кон Ю, фото: Instagram

Серіал став надзвичайно успішним і продовжує бити різні рекорди, опинившись на першій позиції, обігнавши іспанський "Паперовий будинок" за переглядами. Сам Кон Ю зіграв невелику роль привабливого вербувальника, який відбирає учасників для гри.

Останні публікації актора хоч і різноманітні, але все ж містять одну важливу особливість — чоловік розташований десь далеко і дивиться кудись убік.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще
"Знайдіть час, щоб заспокоїтися. Зробіть перерву", - написав він під одним зі знімків. А якось і зовсім показав, як намагається в спортзалі в свої-то роки.

Кон Ю, фото: Instagram
Кон Ю, фото: Instagram

"Господи, чому я живу в Білорусі😭💔", "Прошу вибачення? Татусь? Перепрошую? Татусь?", "Ти дуже милий, красива посмішка, ти ідеальний, Я посилаю тобі багато поцілунків... привіт з Мехіко", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Гра в кальмара допомогла: Оксфорд офіційно "прирівняв" корейську мову до англійської, які слова в моді

Як повідомляв "Знай.ua", південнокорейська модель Хо Ен Чон після "Гри в кальмара" від Netflix прокинулася знаменитою: мітить в Голлівуд

Знай.ua писав, теорії і факти про "Гру в кальмара" від Netflix: таємниця 001, підказки перед очима і як стати наглядачем