Стало відомо, що про одну з найбільш гостропопулярних російських груп "Король і Шут", і про покійного фронтмена, харизматичного Михайла Горшенева (Горшка) знімуть серіал.

Проект створений, щоб розповісти про становлення колективу, про всі складнощі, які довелося пройти на шляху до успіху, і про непрості взаємини учасників. "КіШ" є цілою епохою. Вона містить і драматичність, і складність, і зміни, і свободу. Пісні рок-групи досі здатні знайти відгук у людей, тому творці серіалу хочуть показати справжню людську історію, повну емоцій і подій.

Король і Шут, скріншот: Youtube
Король і Шут, скріншот: Youtube

Виробництвом займається компанія під назвою "Ліга фiльм" Ігоря Гудкова. Саме "Панкер" зняв кілька фільмів-концертів "Короля і блазня". Це стосується "На краю", "Їли м'ясо мужики" і, звичайно ж, "Свято Скоморох".

Крісло сценариста зайняв Дмитро Лемешев, який написав історію "Околофутбола". А режисером став Рустам Мосафір - "Шаман", "Скіф" і "Гусар". Андрій "Князь" Князєв є одним з продюсерів, будучи раніше вокалістом і ідеологом колективу.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Панкер - це той, кому ми з Міхою завжди довіряли в подібних питаннях", - заявив Князєв, відразу ж погодившись, коли до нього з цією ідеєю прийшов ігор Гудков.

Король і Шут, скріншот: Youtube
Король і Шут, скріншот: Youtube

Найголовніше, що родичі покійного Михайла Горшеньова дали свою згоду: вдова артиста Ольга, його мати Тетяна Іванівна і брат Олексій. Прем'єра серіалу відбудеться наступного року.

Нагадаємо, Юрій Шатунов з "Ласкавого травня" налякав запухлим обличчям і хворим виглядом: кумир 90-х остаточно став старим

Як повідомляв "Знай.ua", вдові Михайла Круга Ірині влаштували "коридор ганьби" в Україні: "Чи має право виступати?"

Знай.ua писав, Лариса Долина та Ірина Безрукова здивували підтягнутими формами в бікіні: красуні далеко за 50