Всесвітньо відома співачка Брітні Спірс частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 35,2 мільйонів чоловік.

Зовсім недавно, 29 вересня 2021 року, суд Лос-Анджелеса позбавив її батька опікунського статусу, який був отриманий ще в 2008 році. Тепер виконавиця знову вільна. Брітні є чим пишатися, бо у неї виросли шикарні діти: 15-і 16-річний Шон і Джейден. Вони рідко з'являються на публіці, однак якщо роблять це-привертають увагу мільйонів.

фото Getty Images
Брітні Спірс / фото Getty Images

Зовсім недавно в iнтернеті з'явився знімок дітей Брітні Спірс разом з другом батька, Едді Моралесом. На перше місце чоловік поставив знімок з хлопцями, тому є можливість їх розглянути. 16-річний Джейден постав у чорній толстовці, а ось Шон в сфітшоті і джинсах незвичайного забарвлення.

Обидва хлопці вирішили відростити довге волосся, що дуже підходить їх усміхненим образам.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Якщо в часи горя ти знаєш, що у тебе є #сім'я, дійсно варто жити", - написав чоловік у публікації.

Нагадаємо, Брітні Спірс оголосила про "народження" дитини після звільнення від опікунства: "Її звуть Бреннан"

Як повідомляв "Знай.ua", напівгола Брітні Спірс поманила своїм "персиком" в червоних трусах - "Поцілунок це!"

Знай.ua писав, гола Брітні Спірс на зло батькові-тирану повернула свої 18 років і голосно відсвяткувала свободу. На деяких кадрах вона абсолютно гола, що викликає якийсь шок.