Російський естрадний співак Філіп Кіркоров частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 5,1 мільйона чоловік.

А зараз Виконавець виставив безліч фотографій з російськими знаменитостями, включаючи гумористку Катерину Варнаву, Ксенію Собчак, Ольгу Бузову, Поліну Гагаріну, Світлану Ходченкову і Дарину Мороз.

Філіп Кіркоров і Ані Лорак. Фото: Fansy Time
Філіп Кіркоров і Ані Лорак. Фото: Fansy Time
Філіп Кіркоров і Ані Лорак. Фото: Fansy Time

Кіркоров побував на прем'єрі шоу в театрі-кабаре під назвою "Абсолютно нага", в якому брала участь Варнава.

"З "оголеною" @kativarnava🌟 дякую всій команді @olegkulukhov @kozar_vasya @evgenyborodenko @elizavetapavlova за цю революцію на сцені! Яскраво, сміливо, епатажно, свіжо, феєрично! Абсолютна Перемога!💯 Якщо хочете отримати насолоду, задоволення і культурний оргазм-вам в театр в гості до Каті Варнаві-блискучою, яскравою, граціозною, розкішною і елегантною!", - пише Філіп Кіркоров у публікації.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Формат закритого показу був 18+, тому гостям було заборонено вести відеозйомку.

фото со страницы Филиппа Киркорова
фото со страницы Филиппа Киркорова

"Ну що за красень в костюмі❤️🔥", "Дивишся, на вас москвичів, і думаєш, Бенкет під час чуми", "Бенкет під час чуми. Хоч би не пищали, як спочатку епідемії, що важко живеться. Вони і так вже пестять один до одного, тусуються, до народу це не має відношення", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Філіп Кіркоров зробив для Ані Лорак те, чого не посмів Сергій Лазарєв: "Любити"

Як повідомляв "Знай.ua", Філіпа Кіркорова і Ані Лорак після довгих років дружби пронизала стріла Купідона: "Парочка-гусак і гагарочка"

Знай.ua писав, Валерій Меладзе розповів про шлюб з Альбіною Джанабаєвою і "приставання" Кіркорова: "Досить, припиняй"