Відома українська співачка Ольга Полякова не перестає епатувати публіку і своїх колег на шоу "Маска", зйомки якого досі тривають. Цього разу вона з'явилася на майданчику в "шаховій" сукні

Співачка Оля Полякова - найвеселіший зiрковий детектив гіпершоу "Маска". Вражає вона не тільки неповторним почуттям гумору, але і своїми яскравими образами. На знімальному майданчику грандіозного шоу "Маска", прем'єра нового сезону якого відбудеться 23 жовтня о 21:00 на каналі "Україна", Оля Полякова показала новий стильний лук.

Оля Полякова, фото: прес-центр каналу Україна
Оля Полякова, фото: прес-центр каналу Україна

Цього року даний принт досить популярний. Багато модні будинки використовують його в своїх показах, і Оля Полякова вирішила не відставати від трендів. В одному з випусків шоу "Маска" вона з'явиться в сукні з принтом "шахівниця".

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Застібається вона на замок, і тим самим підкреслює стрункі ноги співачки, і демонструє ефектне декольте.

Широкий лакований пояс з пряжками підкреслив ще й талію жінки. Остаточно образ доповнили чорні ботильйони на підборах.

Оля Полякова, фото: прес-центр каналу Україна
Оля Полякова, фото: прес-центр каналу Україна

Найяскравіші акценти образу були зроблені на губах і очах - помада винного кольору і рожеві стрілки. З зачіскою стилісти Олі Полякової також постаралися, адже, виконана вона в китайському стилі з різними аксесуарами на голові.

Нагадаємо, Оля Полякова разом з NK / Настею Каменських, Олегом Винником, Андрієм Данилком і DZIDZIO буде розгадувати знаменитостей під масками в масштабному проекті каналу "Україна".

Нагадаємо, Оля Полякова змусила розведеного Дзідзьо гарчати від збудження

Як повідомляв Знай.ua, Ольга Полякова і Маша Єфросиніна обговорили виховання своїх дочок

Знай.ua писав, Оля Полякова зважилася відмовитися від образу "королеви ночі", українці не оцінили