Відома українська співачка Ані Лорак, яка вже тривалий час проживає і будує кар'єру на території Російської Федерації, вперше за сім років відверто відповіла на питання про виступи в країні-агресора. Чи вважає вона це зрадою.

Своє інтерв'ю вона дала телеканалу 1+1 в програмі "Життя відомих людей", і ексклюзивно там Ані Лорак вирішила відповісти на питання, відповіді на які замовчувала багато років.

Якщо до 2014 року вона була кумиром всіх громадян, то, після подій 2014 року до неї в країні склалося неоднозначне ставлення. Сім років вона не давала ніяких інтерв'ю українським журналістам, і просто ігнорувала їх, але, зараз все ж вирішила зробити виняток.

Все частіше в її стрічці в соціальній мережі Instagram почали з'являтися знімки, які зроблені з Києва, але, це просто прогулянки, а концертів не було дуже давно, і незрозуміло коли будуть.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

А ось в турах по Росії і на місцевих музичних преміях її можна побачити часто, і на цей рахунок у неї своя думка.

"Мені вистачає любові. Тому я можу дарувати тільки любов. Я дерево любові, тому я можу нести тільки любов. Я вже не знаю, що такого можна написати, щоб мене образити".

Крім цього, Ані Лорак назвала себе пташкою, яка просто дарує музику без кордонів. В один момент вона зрозуміла, що їй мало місця в Україні, і в країні вона досягла всього після другого місця на Євробаченні.

"І я хочу в світ. Тому ми почали розвивати різні території. І гастролювати. І розширювати. Тому що пташка, вона вимагає більше місця, щоб літати. А крила у мене росли - підсумувала співачка.

Нагадаємо, що Ані Лорак "загуляла" з молодим красенем перед весіллям колишнього

Також, Ані Лорак замаскувалася в чорному, забувши про груди: ледь не вивалилася

Раніше повідомляли, що Ані Лорак кардинально змінює життя перед весіллям колишнього: Мурат оцінить