Відомий російський стриптизер Сергій Глушко, на прізвище Тарзан, поділився провокаційним фото на своїй сторінці в Instagram. На ньому він, з голим торсом та гучномовцем біля голови, посміхається на камеру.
Не менш разючим є підпис цього посту: "Мотор! Камера! Поїхали! Готується команда для знімання фільму на Марсі...є охочі?".


Фанати радо відгукнулись на таку пропозицію: " Ооо, ти відповідальний за набір??? Де записатись?", "А Марс в якому павільйоні буде?", "Лечу на кастинг", "Сергію, з тобою хоч на краю Марсу!"
Були й дуже веселі коментарі: "Я лечу. В мене є червоний халат та капці. Сергію, роль марсіанської Баби Яги – моя!".

Хтось виявив бажання бути кущем, хтось готовий жити в дуплі дерева, для того, щоб знятись в одному проєкті з Глушком. Навіть попри те, що на Марсі немає дерев.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Для довідки, Сергій Глушко радянський і російський актор, співак, бодибілдер і стриптизер. Окрім того, відомий своєю книгою "Культ тіла", грав у більш ніж десяти театральних виставах. Також у доробку Глушка налічується десять пісень та один музичний кліп.

Зараз же Сергій "запросив" фанатів на зйомки в космос.
Пост артиста приурочений до зйомок першого художнього фільму в космосі.

Уже відома назва фільму – "Виклик". До зйомок залучили акторку Юлію Пересільд, космонавта Антона Шкаплєрова та кінорежисера Клима Шипенко.
Запуск космічного корабля "Союз МС-19" зі знімальною групою відбувся 5 жовтня о 11:55. Уже о 12:04 він вийшов на орбіту. В польоті екіпаж пробув понад три години.
В основі сюжету фільму – лікарка, яка потрапила на орбіту щоб врятувати життя одного з екіпажу, хоча й не була зв`язана з космосом. Це спільний проект Роскосмосу, Першого каналу и студії Yellow, Black and White. Зйомки триватимуть 10 днів.

Дивіться також: Перше інтерв'ю Ані Лорак за 7 років.

Нагадаємо, раніше Наташа Корольова знайшла щастя після зрад Тарзана.

Як повідомляв портал "Знай.ua", чоловік Наташі Корольової перетворився на осла.
Також "Знай.ua" писав, що Тарзан "зліпив" дівчину мрії.