Красиво намальовані картини завжди радують око. Хто з нас не намагався хоч раз створити шедевр? Хтось розчаровувався, у кого-то виходило. Деякі свій художній талант залишають на полях зошита, поки базікають з друзями по телефону, а ось Тарзан творить виключно на полотні.

У своєму Instagram артист поділився новим постом, де забруднений фарбою Сергій Глушко стоїть біля мольберта з полотном.

"Забруднений фарбою ВЕСЬ усім мир! # тарзан #тарзанкараокепати # тарзаншоу #портрет #мистецтво" - написав шоумен у своєму акаунті.

Пост артиста, скрін Instagram tarzan___ official
Пост артиста, скрін Instagram tarzan___ official

Тарзан не втомлюється показувати свою творчу багатогранність. Артист прекрасно малює. На картині, яку він намалював, видно фігуристу дівчину у відвертій сукні. За сюжетом-дівчина гуляє в лісі. На обличчі чітко відображається емоція задумливості і мрійливості. Сам Сергій стоїть біля мольберта, тримає кисті в руках і забавно кривить обличчя. На артиста забруднений фарбою фартух-звичайний атрибут художника.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

У творчому потоці надихнулася на день Маестро "Творча людина, талановита у всьому", " Браво! Дуже красиво!""Ще не закінчено. Але вже так прекрасно" "Сергій дуже гарний малюнок ""ви просто молодець" - пишуть захоплені коментатори.

Нагадаємо, раніше чоловік Наташі Корольової Тарзан зізнався, як накачати гору мишщ для роботи стриптизером: "не забувайте..."

Також "Знай.иа" писав, що зрадник Тарзан відвіз Наташу Королеву за море і поселив у дешевому готелі: "Номер не дуже..."

Як повідомляв портал "Знай.иа", знову зрада? Чоловік Наташі Корольової Тарзан опинився під молоденькою красунею: "їй 3 дні"