Дружина відомого українського співака Віктора Павліка показала свій ранок під час сімейного відпочинку у Туреччині.

Катя Репяха останнім часом досить активно веде свій блог у соціальній мережі Instagram, де за нею стежить понад 130 тисяч осіб. Тут вона часто ділиться новими фото, відео чи просто цікавими подробицями з особистого життя та життя її маленького сина.
Нещодавно Катя Репяхова, разом з Віктором Павліком та маленьким сином Михайлом відправилися на відпочинок до Туреччини. Варто зазначити, що молода матуся вже встигла об'їздити майже половину України з маленьким сином, однак це перша його поїздка закордон.

Катя Репяхова, фото з instagram
Катя Репяхова, фото з instagram

Катя Репяхова вирішила показати свій ранок на відпочинку. Дружина Віктора Павліка показала, що тільки но прокинулась і відразу вируішила на прогулянку з маленьким сином аби подихати морським повітрям.

"На ранковій прогулянці з синочком ☀️🌴 А ще радію своїм заповітним 100к",- так Катя Репяхова підписала опубліковані фото.

Катя Репяхова, фото з instagram
Катя Репяхова, фото з instagram

На одній з фото Репяхова тримає сина відвернувши його обличчям від камери, однак на іншому фото маленький Михасик позує у свій красі на руках у матусі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, Катя Репяхова зібралася відвезти сина Віктора Павлика: "Ніколи не буде колишнім". Репяхова надумала сісти з крихіткою-сином в літак

Як повідомляв Знай, фанатка Віктора Павлика влаштувала "Шикидим" з приладом біля рота: приберіть Репяхову від екрану