Ми довгий час уникали спойлерів для своїх читачів, проте зараз все ж слід розібратися — що сталося у фіналі південнокорейського шедевра "Гра в кальмара" від Netflix.

Адже вже кілька тижнів трилер Хван Дон Хека знаходиться на позиції абсолютної зірки не тільки нинішньої осені, але і всього року. Серіал на першій позиції за переглядами, обігравши іспанський "Паперовий будинок", але найголовніше — його обговорюють всі і всюди.

Актори "Гри в кальмара", фото: Instagram
Актори "Гри в кальмара", фото: Instagram

І щоб розповісти, що ж зберігає в собі фінал цієї історії, нам потрібно буде копнути в спойлери. Тому, якщо ви ще не ознайомилися з цим проектом, цей текст краще не читати.

Дев'ятий епізод починається з фінального, шостого раунду гри за мільйони доларів США. Залишилося всього два гравці — Сон Кі Хун і Чхо Сан ВГО, який убив перед цим красуню Кан Се Бек. У "Гру в кальмара" виграє головний герой, він отримує весь грошовий приз, який згодом зберігається на банківській карті. Проходить цілий рік, а чоловік не може відійти від події і не доторкається до виграшу.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Через рік - неголений і не стрижений - Сон Кі Хун сидить біля водойми, підходить жінка і пропонує купити квіточку, щоб отримати хоч трохи грошей. До квітки прикріплена картка з тими ж символами (квадратом, колом і трикутником). На ній написано місце і час зустрічі.

"Гра в кальмара", кадр з серіалу
"Гра в кальмара", кадр з серіалу

Сон Кі Хун виявляється на сьомому поверсі хмарочоса і бачить там №001, що лежить в ліжку і абсолютно живого. Виявляється, саме він є творцем цієї кривавої гри. Вмираючи від пухлини, він "змушує" Сон Кі Хуна піти на зміни. Головний герой йде в перукарню, фарбує волосся в червоний колір і збирається полетіти до дочки в Лос-Анджелес, США. Але вже в аеропорту він помічає вербувальника з першої серії, намагається його наздогнати, але не встигає...

Вже на шляху до літака Сон Кі Хун дзвонить за номером, вказаним на картці, відібраної у бідолахи, що грав з вербувальником в сотки. І в самий останній момент зупиняється.

"Я не забуду того, що ви накоїли", - каже №456 ведучому гри, який його впізнав і наказав сісти в літак.

Це прямо говорить про ймовірний другий сезон проекту, в ході якого Сон Кі Хун постарається впровадитися на "червону" сторону і вже зсередини зруйнувати шоу. Він не зможе забути того, що довелося пережити протягом декількох днів минулого року.

Серіал "Гра в кальмара", кадр з фільму
Серіал "Гра в кальмара", кадр з фільму

Нагадаємо, Louis Vuitton помітив зірку "Гри в кальмара" від Netflix Хо Ен Чон і зробив її "своєю": "Ціна пішла вгору"

Як повідомляв "Знай.ua", красунчик Кон Ю показав залізні м'язи після вербування в "Грі в кальмара" на Netflix: "Татко?"

Знай.ua писав, Гра в кальмара допомогла: Оксфорд офіційно "прирівняв" корейську мову до англійської, які слова в моді