Відомий український шоумен, волонтер, який вийшов з партії Святослава Вакарчука "Голос", Сергій Притула зовсім не часто радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 840 тисяч осіб.

Зараз чоловік, після повідомлень про намір створити власну політичну силу, відійшов від інформаційного простору і вирішив просто викласти милий сімейний знімок. І зробив це Сергій зі смаком, навіть не показуючи облич своїх дітей і дружини.

Публікація Сергія Притули, скріншот: Facebook
Публікація Сергія Притули, скріншот: Facebook

"United hands of Prytulas. Стефанія, Соломія, Дмитро, Катерина, Сергій. Дякую за фото @myroslava_kyrpa", - написав Сергій Притула в публікації.

Фотограф вміло відобразила руки всіх членів сім'ї - Сергія, його дружини Катерини, старшого сина Дмитра, а також дочок Соломії і Стефанії. Плюс ще в тому, що знімок чорно-білий, що додало цій "історії" родзинку.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Скрін, Instagram Притула і Єфросиніна
Скрін, Instagram Притула і Єфросиніна

"Мої вітання! Але виходить, що Діма знову погано молився?😂", "Катя, ти дуже класна мама і приклад ідеальної жінки, яка встигає все. Я сімейну фотосесію з усіма дітьми хочу вже роки три і ніяк не організую", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Сергій Притула повертається в політику після фіаско зі Святославом Вакарчуком

Як повідомляв "Знай.ua", Сергій Притула показав, що таке справжня братська любов: "Перший після тата..."

Знай.ua писав, суддя "Україна має талант" Сергій Притула зізнався, за що так полюбив Машу Єфросиніну: "Пишаюся, заслужила"