Відомий український продюсер і репер Потап, чоловік Насті Каменських, частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 1,9 мільйона чоловік.

А зараз Олексій Потапенко поділився дуже милими словами на адресу своєї дружини. Почав він розповідь з того, кого все ж вибирають красиві дівчатка. На думку Потапа, представниці прекрасної статі звертають увагу на "потужних", а не гарненьких хлопців.

Олексій Потапенко, скріншот: YouTube
Олексій Потапенко, скріншот: YouTube

"Красиві дівчатка завжди вибирають потужних хлопців, тому що вони знають, що їх будуть любити, а гарненькі хлопці знають, що вони гарні собою і часто люблять себе більше партнера... не завжди звичайно, бувають збалансовані божественно красиві пари, крім голлівудських, в них Я не вірю, знаю, як воно там, але теж не без винятків підтверджують правило... Але я завжди дивувався, як ця красуня вибрала мене, вона просто знає, що я люблю її шалено, набагато більше самого себе! My lovely wife & our future adventures!", - пише Олексій Потапенко в публікації.

А в якості знімка продюсер вибрав той, де вони були, ймовірно, в аеропорту. Бо він постав у навушниках, а на шиї у Насті Каменських можна помітити подушку.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Настя Каменських, фото з instagram
Настя Каменських, фото з instagram

"Льоша 😢 цей так приємно і так мило🧸🥰🤗 я так тебе люблю❤️", "Любимки Мої❤️", "Яке тепле, красиве і зворушливе визнання справжнього чоловіка. Довгих років разом вашій чарівній родині", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Потап з Позитивом відірвалися без Насті Каменських і Наді Дорофєєвої: "Швидко, спритно"

Як повідомляв "Знай.ua", Настя Каменських показала свої груди зблизька: з купальником не промахнулася

Знай.ua писав, кучерява красуня Настя Каменських села на холодне, не запитавши Потапа: "Робота кипить..."