Зараз ми поговоримо про власницю найтоншої талії в світі, якою, по праву, є 84-річна американка Кеті Юнг.

Відомо, що розмір талії становить всього 38,1 см, і досягла жінка цього завдяки носінню корсетів після народження двох дітей до 28 років. Кеті Юнг досі користується корсетом, і знімає його всього на 30 хвилин в день.

Кеті Юнг, фото: Instagram
Кеті Юнг, фото: Instagram

Це досягнення було зафіксовано в Книзі рекордів Гіннесса і відбулося через заздрість до ляльки Барбі. Історія її цікавого життя і починається зі знайомства з корсетом, який опинився у неї перед очима в 22-річному віці. Кеті дуже подобалися героїні"Віднесених вітром". Після народження дітей вона прощається з талією в 71 см, і тепер знімає корсет тільки, щоб прийняти душ.

Її чоловік-хірург, який і стежить за її здоров'ям, відзначаючи, що вона абсолютно здорова.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Кеті Юнг, фото: Instagram
Кеті Юнг, фото: Instagram

Одяг для Кеті Юнг шиють на замовлення, адже вона відчуває себе просто чудово в корсетах і тим самим приносить чималий дохід виробникам-100-500 фунтів за одиницю, а таких у неї близько п'ятиста.

Тепер у неї є доступ до участі в різних телепередачах в США, Західній Європі і навіть в Японії, куди вона ходить разом з чоловіком. Хоча абсолютний рекорд по тонкості талії належить Етель Гренджер, яка померла в 1974 році (33 см). Французька співачка і актриса Полер володіла такими ж характеристиками, як і Етель.

Кеті Юнг, фото: Instagram
Кеті Юнг, фото: Instagram

Нагадаємо, затекли руки і спина, але він не здався: напористий спортсмен 9 годин витримав у планці, абсолютний рекорд

Як повідомляв "Знай.ua", чоловік з очманілими ручками встановив світовий рекорд ліфчиками: так жінок ще ніхто не роздягав

Знай.ua писав, Василь Вірастюк похвалився богатирським рекордом: протягнули "Мрію" до Книги рекордів Гіннесса