Донька відомої російської виконавиці шансону Любові Успенської Тетяна Плаксіна знову потрапила до психіатричної лікарні.

Про це стало відомо з повідомлень російських ЗМІ. За інформацією від джерел, які були вдома у королеви російського шансону, 31-річну Тетяну Плаксіну змушені були відвезти на примусове лікування.

Водночас ще зовсім недавно Любов Успенська радісно повідомляла про майже цілковите відновлення здоров'я її єдиної доньки. Тоді артистка додала, що Тетяна Плаксіна починає реалізовувати раніше задумані творчі проєкти.

Любов Успенська і дочка Тетяна / фото: instagram.com/uspenskayalubov_official/
Любов Успенська і дочка Тетяна / фото: instagram.com/uspenskayalubov_official/

Додається, що тоді Любов Успенська спеціально запросила кількох блогерів, щоб відзначити цю знаменну подію і заявити про покращення стану її доньки. Проте люди, які прийшли до неї додому побачили протилежне.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Блогери відзначили, що донька зірка не перебувала у піднесеному стані з приводу одужання її доньки, а навпаки - у пригніченому. Виявилося, що у Тетяни зараз стався "відкат" у її психологічному стані.

Тоді ж помічники Любові Успенської пояснили блогерам, що у них знову виникли неприємності. Очевидці додають, що Успенська плакала, а її доньки не було вдома у той час.

Любов Успенська, фото: Facebook
Любов Успенська, фото: Facebook

Нагадаємо, Любов Успенська возз'єдналася з дочкою і зворушила шанувальників: "Найбільша сила на світі". Жінка публічно зізналася в любові до своєї дочки.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Любов Успенська після пластики здивувала новим обличчям: "Що за зарості в ніздрях?". Зміни в зовнішності не приховалися від фанатів

Також "Знай.ua" писав, Любов Успенська розповіла про першу вагітність від дорослого коханця: "Сіла на чужі трусики". Артистка відверто розповіла про першу вагітність