Відома українська співачка Злата Огнєвіч частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 350 тисяч чоловік.

Виконавиця стала прекрасною заміною Ксенії Мішини, яка була "Холостячкою" першого сезону. Але тепер цей статус повністю належить Златі. У п'ятницю, 8 жовтня 2021 року, вийшла нова прем'єра під назвою "Клинок", в ході якої, в кліпі, Огнєвіч вирішила прогулятися по нічному Києву напівголою.

Злата Огнєвіч, скріншот: Instagram
Злата Огнєвіч, скріншот: Instagram

Це не перший раз, коли співачка демонструє свою шикарну фігуру в спокусливому вбранні. І зараз, як виявилося, вона зважилася на відвертий танець перед чоловіками в ході четвертого випуску "Холостячки".

"Ось так поворот: Злата Огнєвіч запалила не тільки чоловіків своїм танцем, а й мільйони глядачів😍 розкішно, згодні?👇 ",- йдеться в офіційному профілі проекту.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Українці розділилися на дві групи — одні залишилися в захваті після цього танцю, а інші не розуміють, як Злата може влаштовувати такі одкровення на багатомільйонну аудиторію.

Злата Огнєвіч, instagram.com/zlata.ognevich
Злата Огнєвіч, instagram.com/zlata.ognevich

"У всіх чоловіків текли слюні, а Андрій Задворний сидів ніби рівняння з вищою вважав в голові", "Не сподобався, Занадто відверто перед усіма чоловіками, ніби як в стриптиз-клубі дешевому", "Самим шикарним сюрпризом була ця чудова картина, але ніяк не дурні жарти Андрія!",- пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, "Холостячка" Злата Огнєвіч шукала любов, а потрапила в пастку: "Крики, битий посуд, страшно..."

Як повідомляв "Знай.ua", у "Холостячки" Огнєвіч нова конкурентка? Tayanna обняла себе на очах у сотні людей

Знай.ua писав, "Холостячка" Злата Огнєвіч майже голяка показала на що здатна: "Безгрішне щастя"