Відома співачка і заслужена артистка України Анастасія Приходько зараз практично не виступає на сцені. У дівчини змінилися пріоритети - тепер вона займається вихованням трьох дітей і веде активне життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 100 тисяч шанувальників.

Анастасія розмістила фрагмент з бекстейджу популярного шоу "Співають всі", в якому вона займає почесне місце судді. На короткому ролику показали зворушливе примирення артистки і відомого блогера Олега Машуковського, конфлікт з яким розгорівся в одному з випусків.

Хлопець підійшов до співачки під час інтерв'ю пост-шоу і пристрасно поцілував у щоку. За його словами, саме цей момент увійде в історію. Після такого жесту, Анастасія заявила, що була б непроти відвідати TikTok-хаус Олега, щоб не відставати від молоді і відповідати сучасним трендам.

Повну версію відео розмістили на офіційному YouTube-каналі шоу.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Варто нагадати, що суперечка між суддями сталася через розбіжності після виступу однієї з учасниць шоу - 18-річної блогерки KARRENA, яку Анастасія Приходько категорично відмовилася підтримувати, аргументуючи це тим, що місія учасника як блогера їй незрозуміла. "Я не вважаю, що блогер - це професія", - сказала в ефірі співачка.

Такі слова образили блогера Олега Машуковського - "Я знімаю якісний контент. І мені дуже прикро, що Анастасія Приходько знецінила професію блогера".

Нагадаємо, Анастасія Приходько показала, якою була 23 роки тому: копія своєї маленької дочки

Як повідомляв Знай.uа, Анастасія Приходько влаштувала мокрі розваги в прозорому купальнику: "Ух ти, який кекс"

Також портал Знай.uа писав, що Анастасія Приходько закрилася в гримерці з Олегом Машуковським: "Він мій"