Популярна українська співачка Юлія Саніна частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 660 тисяч чоловік.

Останнім часом фронтвумен групи "The Hardkiss" частенько змінює образи і демонструє свою шикарну фігуру і апетитні форми. А зараз вона і зовсім в TikTok залишилася без штанів, як виступала якось в Краматорську.

Фото зі сторінки Юлії Саніної
Фото зі сторінки Юлії Саніної

Юлія Саніна, як і мільйони людей по всьому світу, стала абсолютною фанаткою південнокорейського серіалу "Гра в кальмара" від Netflix. І тепер навіть стала "учасницею" цієї моторошної гри, опинившись на першому рівні під час "Червоний колір, зелений колір". Це аналог нашої гри "Море хвилюється раз".

Виконавиця рухається до сцени і намагається не рухатися на шляху до неї, щоб не стати такою, що програла і не "вибути".

Юлія Саніна, фото: теленеделя
Юлія Саніна, фото: теленеделя

"Юля в турі ще встигає серіали дивитися", "Ну це рідкість, бути красивою і вміти співати", "Або шанувальники, або оскаженіла публіка", "Хоч я тебе і не знаю, Але я в тебе вірю", - пишуть користувачі в коментарях.

@the_hardkiss

В восторге от Игры в кальмара👍🏼

♬ Squid Game - Carrot

Нагадаємо, посуне Кухар і Яму? Юлія Саніна з The Hardkiss повертається на "Танці з зірками"

Як повідомляв Знай.ua, Юлія Саніна з "The Hardkiss" перетворилася на рожеву пантеру, тонко натякнувши на свою "цінність": "Прям секс і захват"

Також Знай.ua писав, Юлія Саніна з The Hardkiss оголила животик і стала бомбою: "Хоч мішок з-під картоплі"