Восени 2021 року відбулася довгоочікувана прем'єра другого сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостячка", головною героїнею якого стала відома співачка Злата Огнєвіч.

Новий сезон шоу підкорив серця тисячі українців і здобув неймовірний успіх. На офіційній сторінці "Холостячки" в Instagram глядачів регулярно інформують про динамічний розвиток подій любовної історії Злати і претендентів на її серце.

Злата Огневич, фото з Instagram
Злата Огневич, фото з Instagram

Цього разу розмістили фото Злати з побачення з учасником шоу, який запам'ятався публіці своєю незвичайною діяльністю - Олександр працює начальником патрульної поліції в місті Кременчуці. На індивідуальній зустрічі чоловік запропонував співачці разом "прожити" рутинний день поліцейського.

Златі сподобалося побачення з Олександром, дівчина вручила йому троянду, незважаючи на сумніви і страх щодо його професії.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Глядачів запитали, чи згодні вони з рішенням співачки. Під публікацією зібралося багато негативних коментарів. Глядачі заявили, що Олександр не вселяє довіри і не викликає симпатії.

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Нагадаємо, "Холостячка" Злата Огнєвіч шукала любов, а потрапила в пастку: "Крики, битий посуд, страшно..."

Як повідомляв Знай.uа, в "Холостячку" Злату Огнєвіч вселилася Катя Осадча: Юрій Горбунов зацінить

Також портал Знай.uа писав, що Злату Огнєвіч спокусили за межами "Холостячки": "Це просто якась фантастика"