Відома українська співачка, в минулому політична діячка і учасниця найромантичнішого реаліті-шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч (Інна Бордюг) любить радувати свою віддану аудиторію яскравими публікаціями і цікавими постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 350 тисяч чоловік.

Цього разу Злата розмістила маленький фрагмент з нової серії "Холостячки", тим самим ще більше заінтригувавши глядачів. Відзначимо, що шанувальники шоу дійсно з особливим захопленням і нетерпінням чекають свіжих випусків, щоб дізнатися більше подробиць любовної історії Злати і претендентів на її серце.

З опублікованого відео можна зрозуміти, що Злата пустила в хід "важку артилерію" і постаралася зачарувати чоловіків спокусливим танцем у відвертому вбранні, чим викликала бурхливу реакцію. На ролику учасники заявили про свої почуття - "У мене всередині все стиснулося", "Були якісь ревнощі", "Я просто був в шоці". Організатори шоу навіть проговорилися про бійку, яка сталася на грунті такого танцю.

Всі подробиці глядачі зможуть дізнатися в п'ятницю, 8 жовтня. На телканалі СТБ о 19:00.

скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

скріншот з Insta Stories

Нагадаємо, "Холостячка" Злата Огнєвіч вивалила попу після трьох тижнів з гарячими чоловіками: "Така перебірлива"

Як повідомляв Знай.uа, "Холостячка" Злата Огнєвіч допомогла українкам отримати задоволення від своїх чоловіків: "На руках..."

Також портал Знай.uа писав, що претендент на руку Холостячки Злати Огнєвіч випадково розкрив фінал шоу: "Йду нах*р"