Хтось із вас може пам'ятати про оригінальний Аргентинський серіал під назвою "Буремний шлях", який виходив протягом двох років (з 2002 по 2004 рр.).

Проект розповідав про життя імпульсивних підлітків з бідних і багатих сімей, які опинилися в одній престижній школі-інтернат. Кожен персонаж відрізняється від інших, маючи лише загальне почуття справедливості і прагнення до свободи. Всього два сезони "Буремного шляху" назавжди залишилися в серцях фанатів, як і мексиканський ремейк, який вийшов відразу ж після закінчення оригінальної історії.

Оригінальний "Бунтівний шлях", скріншот: Youtube
Оригінальний "Бунтівний шлях", скріншот: Youtube

На перегляді "Буремного шляху" виросло ціле покоління підлітків, а зараз Netflix заявляє, що нас чекає перезапуск стрічки з новими персонажами і сюжетом. Все зайшло настільки далеко, що в мережі з'явився тизер з поданням багатьох персонажів майбутнього серіалу під назвою "Rebelde".

Нам відразу показали, хто буде в центрі молодіжної історії, акцентуючи увагу на їх брутальності і "статусі" в шкільних стінах. Творці проекту навіть показали хлопця в спідниці з ірокезом.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

"Бунтівний шлях" від Netflix, скріншот: Youtube
"Бунтівний шлях" від Netflix, скріншот: Youtube

Прем'єра запланована на наступний, 2022 рік.

"Я не буду заперечувати або брехати, я радий бачити новину про цей ремейк. Я буду його дивитися, адже я один з тих, хто став частиною покоління, що виросло на RBD. Завжди потрібно дати шанс новим поколінням", - пише один з користувачів в коментарях.

Нагадаємо, Юлія Саніна з The Hardkiss зіграла в "Гру в кальмара" від Netflix з напівголою попою: "В захваті"

Як повідомляв Знай.ua, секрет фіналу "Гри в кальмара" від Netflix: №456 знову "проміняв" дочку на гроші

Також Знай.ua писав, зірка "Гри в кальмара" Хо Ен Чон показала себе в реальному житті: маленьке чорне плаття і туфлі, як у Полякової