Відома українська співачка Оля Полякова розповіла як нагодувала свою хатню робітницю безе з канабісом. Виявилося, що чоловік співачки, бізнесмен Вадим Поляков, любить побалуватися марихуаною.
Про це Оля Полякова розповіла на youtube-каналі "Гагарин шоу".
Артистка щось вирішила приготувати й у неї залишилися збиті яєчні білки, тому вона вирішила наробити ще й безе. Однак, вона вирішила зробити їх нетрадиційними, а додати в них канабіс для свого чоловіка.

Оля Полякова, кадр з відео
Оля Полякова, кадр з відео

"Він мені дав пакетик цього, я його розмішала. Наробила безешок, висушила у духовці виймаю, і думаю, треба ж щоб діти не з'їли. І я на верх їх поставила на шафу, і вдало про них забула. Вранці прокидаюся, а Вадік каже, ну давай же свої безешку, я спробую", - розповіла Оля Полякова.

Полякова вийшла на кухню і виявила пропажу безе, а деко чистим стояло вже в духовці. Перелякавшись, що їх могли з'їсти діти, вона одразу ж покликала їх на кухню, однак вони заявили, що нічого не брали. Згодом з'ясувалося, що безе з'їла домробітниця. Оля Полякова перелякалася за неї, тому напоїла жінку літром адсорбенту.

Оля Полякова, кадр з відео
Оля Полякова, кадр з відео

"Я кажу, Катю, будь ласка, ентеросгель, воду давайте блювати. А вона мені: "Оля та шо ви, я вже пів години ходжу, все добре". Я кажу ні, це не добре, ідіть блювати. Я їй ентеросгель наколотила, притягла літру. Пийте! Вона це все випиває, йде. А потім прийшла тільки через три дні", - підсумувала Полякова.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, що Ольга Полякова лагодить дах для трьох під'їздів у своєму будинку: не дочекалася комунальників

Раніше Знай повідомляв, що Полякова поскаржилася Єфросиніній на Могилевську: "клеїлася" до її чоловіка не один раз

Також Знай писав, розлючена Оля Полякова вилила потік звинувачень на Наталію Могилевську: "С*чка, мого чоловіка клеїла"