Відома співачка Оля Полякова зізналася, що ревнувала свого чоловіка Вадима до своєї колеги Наталії Могилевської.
Про це Оля Полякова зізналася в третьому випуску шоу "Взрослые девочки", який вона робить разом з телеведучою Машею Єфросиніною.
У п'ятницю, 8 жовтня вийшов третій випуск гучного шоу "Взрослые девочки". У ньому Маша Єфросиніна і Оля Полякова торкнулися теми жіночої дружби.
В ході їхньої розмови Оля Полякова зізналася, що був момент, коли вона приревнувала свого чоловіка до Наталії Могилевської, яка фліртувала з ним.

Маша Єфросиніна і Оля Полякова, скріншот з відео
Маша Єфросиніна і Оля Полякова, скріншот з відео

" Могилевська с*чка, мого чоловіка клеїла у мене на очах. Підійшла і каже: у вас такий гарний піджак, він так вам йде. А я кажу, Наталя Олексіївна, нам пора йти. Я не те щоб приревнувала, не його, але її поведінка ось це ось", - зізналася Полякова.

При цьому, за словами співачки, подібну її поведінку вона помічала не один раз. Другий раз вона помітила це вже на дні народження знайомого.

"Потім вона продовжила ще у Пермана на день народженні, слава богу, що я поїхала. Наташа, я все бачила", - розповіла Оля Полякова.

Нагадавши, виглядає однорічної дочки: Оля Полякова заради шоу" Маска " скинула пару років, трендовий шаховий наряд допоміг. Популярна українська співачка вирішила дивувати глядачів кожен випуск шоу"Маска".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як повідомляв "Знай.uа" , Ольга Полякова і Маша Єфросиніна обговорили виховання своїх дочок. Українська співачка опублікувала незвичайне відео з анонсом

"Знай.uа" писав, Оля Полякова зважилася відмовитися від образу "королеви ночі", українці не оцінили. Дівчина знову змінила свій образ